Avisar de contenido inadecuado
{
}

24/11/2007

Sobre treballar per encàrrec.

Feiea temps que ningú hem demanava que li fés alguna cosa en photoshop (si, si no ho sabieu el fai anar. Portfolio). I m'ha fet ilusió. Una amiga que escriu molt bé em va dir al seu dia que ella vol ser periodista però que no sap si el dia que ho faci podrà treballar d'això, diu que si escrius es per amor a l'art no perque t'ho demanin i després cobris.

...

21/11/2007

a+s=1

 El 28 de setembre es dirigía al riu, la nit s’olorava bé, hi hauría botellón, sopar i segurament un lio que li feia tilín. A priori dificilment superable. Però ho va ser, i molt, va resultar que el lio el va enamorar. I com diríen a la casa azul, tan simple como el amor, ara farà un mes li va demanar per sortir, aconseguint així un mes d’emocions. Genials, totes elles, felicitat, euforia,...

20/11/2007

La felicidad

La felicidad es; un dia semiperfecto con la persona que amas, una lluvia que sabe dulce y un mp3 con jamiroquai diciendo exactamente lo que sientes. 

 

PS:  hoy a valido la pena levantarse.

Escuchando: You give me something - jamiroquai

Perque demà "a+s=0" passarà a no  ser cert. ^^

{
}

19/11/2007

Perque collons em sento malament?

M'assec a devan del pc, em sento fatal, no se perqué. Li dono al ‘on', mentre espero a que l'ordenador estigui apunt agafo un foli i hi escric la pregunta "perque collons em sento malament?" faig una llista de possibles motius, o simplement, motius per els quals em sento com una merda:

- Per la parida que haig fet, he destrossat una tarde que estava sent bastant bona. - Per...

18/11/2007

Deber

Quieres hacerlo, o lo haces por que lo aprendiste así, por que sientes que debes? Realmente quieres hacer lo que debes? De verdad? Piensa, para que te sirve? Pregúntate esto a cada paso que des y cambiará tu modo de ver las cosas, seguramente a mal. No lo hagas, estás avisado. Escuchando: Woo hoo - The 5, 6, 7,...

10/11/2007

Tornada a casa

L'acompaña al bus, estàn pensatius. Avui han passat moltes coses, ha sigut un gran dia i està pensant en que li han passat moltes coses bones i vol dir que aviat li tocarà alguna de no tan bona... Abandona  el pensament pessimista i mira a la seua esquerra, veu la noia a qui estima i se sent feliç, complet.

Puja al bus, li agrada veure la gent, cada persona, una historia, un pensament,...

10/11/2007

Un año de gilipolleces

Eso es lo que llevo (con alguna colaboracion) escribiendo paridas y alguna que potra cosa seria aqui. Creo se nota un cambio, de ser un blog rollo fotolog -como otros tantos- a ser un blog que solo entiende el autor -como tantos otros-.

Ha estado cerca del abandono casi una vez por cada vez que lo he retomado y lo volverá a estar en cuanto nada me impulse a escribir en...

8/11/2007

Estoy enamorado

Lista de cosas de las que estoy profunda o menos profundamente enamorado:

- De tí

- De la canción de este video: a partir del segundo 30. (la nueva Yma Sumac - la casa Azul)

- De como escribe Zincpiritione. 

- De las pequeñas sorpresas que te esbozan una sonrisita estupida.

- De escuchar música muy alegre un dia de lluvia.

 

Bonus! Amores...

8/11/2007

Perqué? (Vol. 2)

Perqué m'enpenyo en fer les coses fàcils complicades? I encara més important, perqué les dificils les faig encara més?

Suposo que tenir aquests dubtes i d'altres es el preu per estimar-te...

Estic disposat a pagar-lo. 

 

Escuchando: Cada dos minutos - Despistaos (+colaboraciones)

Lo siñó bohemi es dependentista! ...