Avisar de contenido inadecuado

Perque collons em sento malament?

{
}

M'assec a devan del pc, em sento fatal, no se perqué. Li dono al ‘on', mentre espero a que l'ordenador estigui apunt agafo un foli i hi escric la pregunta "perque collons em sento malament?" faig una llista de possibles motius, o simplement, motius per els quals em sento com una merda:

  • - Per la parida que haig fet, he destrossat una tarde que estava sent bastant bona.
  • - Per haver-me tornat borde desde que haig vist que ella estaria mes per la Pau quan ha arribat que per mi, ere el que havia de fer, recorda Adri, l'amistat sempre es el primer.
  • - Per voler acapararte uns minuts més dels que em poertocaven.
  • - Per la distància que m'ha mostrat quan ha arribat la Pau, dacord que jo cambio molt devant de gent però tu m'has deixat glaçat.
  • - Perque no m'ha donat la impressió de que l'interessés el que em deixava "out", per un cantó ho entenc, hi estic sovint i dec cansar. Vull pensar que ja sabia el que em passava pel cap.
  • - Perque torno a tenir la impresió de que ella es més important per mí que jo per ella.
  • - Perque no he estat a l'altura.
  • - Perque m'he/li he demostrat que no em se adaptar als canvis bruscos, ho sento, avui no he sapigut estar com a amic i com a novio al mateix temps. No serveixo.
  • - Perque si no estigues enganxat a ella no em plantejaria tot això i em fot que l'amor em comporti aquestes coses.

Acabo la llista, m'ha quedat molt llarga, vec que es poden fer grups de causes: Per ahver-me ficat borde, per la sensació de distancia, perque estic molt enganxat i perque he tingut un comportament d'imbecil.

 

Intento justificar cada grup;

Perque collons m'haig ficat borde? Es simple, he pensat que si em distanciava estaries més comoda am la Pau, els amics son el primer per molt que jo vulgui estar un rato més amb tu. Em disgusta admetreu pero m'ha fastidiat el fet de estar cinc minuts menys amb ella per que ha vinugt la Pau, se que es lleig i que pot tenir justificació, però m'ha fastidiat, ho sento Pau.

Perqué m'ha donat la sensació de que t'has refredat amb mí? Més simple, ho has fet, jo volia estar una estoneta més amb tu i no he assimilat que ja no ere la meva hora. No em puc queixar, quan jo estic amb els meus amics segurament et faig el mateix. Disculpa'm si t'ho faig i pega'm una bufa, es molt desagradable.

Perqué estic molt enganxat i (ara va per tu) ja saps que no hem desenganxaré per gilipolles, no renunciaré a tu per deixar de menjarme el cpa per coses així, no soc tonto encara, però tot hi que et vull treure el màxim partit en moments com avui em fa por, que m'importis tant. Et gaudiré fins que ens peguem l'hostia, espero que tard.

Perqué no tindría que haver sigut borde. Perqué no vull ser un paparra. Perqué m'agradaria ser més paparra i no semblar-t'ho. Perqué no tindria que haver actuat com el imbècil que en realitat soc. Perque no tindría que haver sigut egoista com he set i adaptar-me. Perque no et tindría que haver enviat aquell sms només per fer-te saber el malament que em sento i potser fer-t'en particep tot hi que no t'ho mereixes. Perque després del que he fet torno a pensar que no et mereixo i això em fa sentir insegur, pertant: mal. Perqué després d'aquest post segurament et preocuparàs per aquesta chorrada que no mereix atenció.

Rellegeixo el post, potser m'ha quedat massa llarg, potser no el deuría publicar, potser sigo un error que sapiguis els pensaments que m'han provocat aquests minuts. Potser quan sapigos com soc en realitat et deixo d'agradar una mica o molt. Potser no tindría que haver-ho ficat tot i així quedaría més maco tot però no reflexaria el sentiment real. Potser et fa sentir una miqueta malament aquesta parrafada, si et causa aquesta sensació, noieta imantada, perdona'm, sols una paraula per redimir-me:

T'estimo.

 

PS: en fi, coses de l'amor, espero.

Escoltant: don' get lost in the heaven - Gorillaz  O green world - gorillaz, també

{
}
{
}

Comentarios Perque collons em sento malament?

Ets un manyoc de complicacions. Tu i la Rinoa. Aneuvose'n a un hotel a treureu's l'estrès :x
No, ara en serio, nosé com podeu amargarvos tan i a sobre vosaltres solets. 
Pau Pau 19/11/2007 a las 22:11
Per por a perdre alguna cosa que ens importa podem fer o dir exageracions.

Tot i aixi penso igual que el Pau, no ens amarguem i disfrutem.T'estimo jo tambe. No mes menjades d'olla. Tu ets el meu neni apendre a disfrutarte
RiNoa 19/11/2007 a las 23:51

Deja tu comentario Perque collons em sento malament?

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre