Avisar de contenido inadecuado

Tornada a casa

{
}

L'acompaña al bus, estàn pensatius. Avui han passat moltes coses, ha sigut un gran dia i està pensant en que li han passat moltes coses bones i vol dir que aviat li tocarà alguna de no tan bona... Abandona  el pensament pessimista i mira a la seua esquerra, veu la noia a qui estima i se sent feliç, complet.

Puja al bus, li agrada veure la gent, cada persona, una historia, un pensament, una manera d'entendre la vida. Normalment el que faría sería pensar en la historia de cadascun dels membres dl la llauna groga però prefereix pensar en la seva. Mentre es fa el clauer (ja ho explicaré) pensa en que la tarde ha sigut genial i que ha fet dues de les coses que feia temps que dessitjava. Aquesta tarde haviscut, ha fet sol el que volia i i ningú l'ha condicionat. No podría haver sigut millor i si ho pogués molt poquet.

En mig pensament, amb cara de estupid embriagat per la felicitat apareix un grup d'"ancians", li fan gràcia. s'assenten al costat de tots els que naven sols i entaulen conversa amb tots els acompanyants.

Quan es disposa a tornar a la seva reflexió i prfund balanç del dia apareix un grup de 7 o 8 noies, "deu meu" pensa " són totes anoréxiques, pijes i a més el 80% paves..." per si no fos poc es posen a parlar a veus al costat seu, no poden anar al final del bus per algún motiu que ell no aconsegueix entendre. Comencen a parlar de botellons i de lios, els vells les miren mal, una d'elles fa un comentari en veu alta dirigit als vells " que passa? tinc 15 anys, si ara no puc cridar i dir el que penso, que ho faré quan tingui pols?". Ara les miren malament els vells i la resta del bus, tot i que té rao.

Es cansa de seguir la conversa buida que les pijes mantenen a un pam seu a crits, pensa que escriurà tot el que li passi per el cap al movil. Agafa elmovil i li arriba un missatge de ella (oh adorem la promoció dels sms gratis!) que li fa renovar la cara d'idiota. li contesta i agafa el bloc de notes del movil, escriu : "reflexio, acars,pijes botellon paves, desconexió, sms, pels de punta, relax". Arriba a casa i ho transforma en aquest post, el primer escrit am el portatil nou. Ara el que segons el missatge toca, relaxació.

 

Esoltant : Daft Punk - the prime time of your life o The dire Straits - Money for nothing o Strombers - calle caramelo (sense enllasos, ho busqueu al youtube).

 

Gràcies per ser com ets, per regalarme aquest dia, aquestes setmanes, ja ho saps, t'astimo.

{
}
{
}

Comentarios Tornada a casa

L'acompanya al bus, pensan en les sensasions i els sentiments d'aquella tarda. Ell al seu costat devia fer el mateix perque no deien res.

Mentres el veu pujar a la lluna groga pensa que no el deixaria marxar mai, pero es resigna, es posa el mp3 i comensa a caminar per una nit freda de novembre. De repen un coxe para davan seu i una noia am més pircings a la cara que pell li pregunta per un carrer, i a ella que no li agraden gens aquestes situacions, contesta que no ho sap i se'n va depressa.

De repent al mp3 sona aquella canso que a partir d'ara sera una mica més especial del que ja ho era, i mentres camina imaginant que esta en la calle caramelo, veu a un grup d'unes 5 noies, totes iguals.

"Que clóniques son les pijes" pense, i obre la porta de casa, es dirigeix a l'habitació i es tumba al llit, tapada amb aquella manta i li escriu un misatge sense massa sentit (veneides les promocions de movistar) mentres somriu i ho recorda tot.I que no sapigui dir-ho a la cara no vol di que no ho fasi, que saps que ho fai i potse massa. takieru
RiNoa RiNoa 11/11/2007 a las 01:27

Deja tu comentario Tornada a casa

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre